Thurø Zoneterapi, alternativ behandling SvendborgThurø Zoneterapi

v/Michala Ankjær Dinesen
Bergmannsvej 20 A
Thurø
5700 Svendborg

Tlf. 50 73 80 50
michala@thurozoneterapi.dk

Gamle nyheder


Nyheder 2019


Nerverefleksologi uddannelse.

Den 21. november 2019 startede jeg op på nerverefleksologi, som er en international efteruddannelse for manuelle behandlere.
Nerver og nervestrukturer i hele kroppen behandles via punkter på fodknoglens periost og behandlingen er en effektiv smertereducerende behandling ved både akutte og kroniske smerter.
Behandlingen vil blive brugt sammen med de andre behandlingsformer jeg udbyder i klinikken.
Medio marts er jeg færdig med efteruddannelsen.
Du kan læse mere om uddannelsen her

(24.11.19)

Nyheder 2018


Ansigtsmassør- og Hormonvejlederkurser 2018

Her til marts starter jeg op på en kursusrække omkring ansigtsmassage, som forløber over 7 mandage aftener og afsluttes sidst i april 2018.
Denne mini uddannelse tages på Lasota Terapi Akademi, hvor også min massør- og idrætsskadeterapeutuddannelse er taget.
Der vil der være fokus på den afslappende ansigtsmassage samt en fysiurgisk massage af ansigt, nakke og hals, der f.eks. kan være god for hovedpine, kæbe- og nakkesmerter.

Til maj starter jeg op på en kursusrække hos Lena Hansson omkring hormonelle ubalancer. Denne kursusrække strækker sig over 10 mdr. (6 moduler) og afsluttes først i februar 2019 - foregår i weekender og har derfor ikke indvirkning på klinikkens åbningstider.
Efter endt kursusrække vil jeg have værktøjer, som kan afhjælpe kostrelaterede eller psykiske hormonelle ubalancer.

Som RAB godkendt zoneterapeut, massør og akupunktør, så skal man for at opretholde RAB registreringen løbende efteruddanne sig.
Jeg glæder mig til at kunne tilbyde ovennævnte i klinikken, som forhåbentlig kommer flere af jer til gavn.

(20.2.18)

Effektiv smertelindrende akupunktur

Har lige været på endnu et inspirerende kursus hos BMS Akupunktur omkring smertelindring.
BMS Akupunktur underviser i en spændende akupunktur form, bygget på Mater Tungs advancerede akupunktursystem.
Indtil videre har jeg gennemført 2 moduler, hvor fokus har været dels smerter i arme, ben, ryg, lænd og haleben og dels lidelser i hoved, nakke, hals, torso og underliv.

Hvis behandlingen virker for dig, vil du indenfor kort tid, dvs. under selve behandlingen, mærke en effekt. Du skal dog have smerter eller kunne fremprovokere smerterne, når jeg behandler for at behandlingen kan udføres effektivt.

(7.2.18)

Nyheder 2017


RAB godkendt som akupunktør

I dag er jeg blevet RAB godkendt som akupunktør. I oktober måned bestod jeg eksamen i kinesisk akupunktur og afsluttede da 3 års studieforløb.
RAB godkendelsen betyder bla. for dig som klient, at du nu kan få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" til dine akupuntkurbehandlinger, hvis du selvfølgelig opfylder retningslinierne for tilskud.
Jeg vil i starten af det nye år opdatere min hjemmeside, så der også kommer en side omkring traditionel kinesisk akupunktur.

Du kan læse mere om tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" her
Her kan du læse mere om, hvad det betyder, at jeg er RAB godkendt som akupunktør.

(13.12.17)

Cupping terapi kursus

Den 30. november 2017 deltog jeg i et cupping terapi kursus på AkupunkturAkademiet i Århus.
Cupping terapi, som også nogle steder kaldes vakuum terapi, afhjælper spændinger i kroppen og stimulerer lymfe, blod og nervesystem.
Det vil her i klinikken blive brugt sammen med massage, akupunktur eller zoneterapi, da cupping kan supplere alle 3 behandlingsformer. Jeg bruger cupper af glas både til de behandlinger, hvor cuppen bliver siddende et stykke tid og til de behandlinger, hvor cuppen bevæges/skubbes på musklerne.
Cupping kan være godt at supplere med ved f.eks. smerter, muskelsmerter, frossen skulder, tennis- og golfalbue, bronkitis og astma samt forkølelse.

(1.12.17)

Akupunkturkursus i effektiv smertelindring

I weekenden den 19. og 20. august 2017, deltog jeg på kursus hos BMS Akupunktur - Painkiller modul 1, hvor fokus var effektiv smertelindring af smerter lokaliseret i arme, ben, ryg, lænd, kors- og haleben.
Der behandles ud fra et Body Map System og akupunkturnålene sættes i underarmene fra albue og ned til og med fingrene og/eller i underbenene fra knæ og ned til og med tæerne, måske i hovedbund og måske i ørerne.
Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de nye teknikker af i klinikken.
Virker behandlingen for den enkelte, vil der smertelindres i et eller andet omfang ved 1. behandling og det tiltaler mig, at der ikke skal mange behandlinger til, før man kan se, om det har en effekt.

(22.8.17)

Er din krop i ernæringsmæssig balance

Det er nu muligt at få foretaget en håranalyse i Thurø Zoneterapi.
Analysen kan fortælle dig, hvilke vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer, aminosyrer mm., din krop mangler. Derudover kan den også fortælle dig, hvilke fødevarer du med fordel kan udelade fra din kost de næste 90 dage for at optimere din sundhed samt hvilke du kan indtage for at mindske evt. mangler.
Jeg bruger Cell Wellbeings unikke hårscanningsteknologi, som på max 15 min. og ud fra 4 hårstrå giver dig ovenstående svar. Der følger også en optimeringsplan med, som trin for trin fortæller, hvor du med fordel kan sætte ind fra dag 1, dag 30 og dag 60, så du gradvist optimerer kosten.

Testen bliver løbende udviklet og forbedret. Nu får man også en systemrapport, der fortæller, hvordan 17 forskellige områder i din krop fungerer. Bla. immunforsvaret, bevægeapparatet, søvn, cellulær hydrering, sukkerstofskiftet, fordøjelsessystemet mm. Er du interesseret i at høre næmere eller bestille tid til en test, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere på Cell Wellbeings hjemmeside

Testen kan tages uafhængigt af et behandlingsforløb i klinikken og kan selvfølgelig også supplere et igangværende behandlingsforløb.
Nyheder 2016


Er din krop i ernæringsmæssig balance

Det er nu muligt at få foretaget en håranalyse i Thurø Zoneterapi.
Analysen kan fortælle dig, hvilke vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer, aminosyrer mm., din krop mangler. Derudover kan den også fortælle dig, hvilke fødevarer du med fordel kan udelade fra din kost de næste 90 dage for at optimere din sundhed samt hvilke du kan indtage for at mindske evt. mangler.
Jeg bruger Cell Wellbeings unikke hårscanningsteknologi, som på max 15 min. og ud fra 4 hårstrå giver dig ovenstående svar. Der følger også en optimeringsplan med, som trin for trin fortæller, hvor du med fordel kan sætte ind fra dag 1, dag 30 og dag 60, så du gradvist optimerer kosten.

Er du interesseret i at høre næmere eller bestille tid til en test, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere på Cell Wellbeings hjemmeside

Testen kan tages uafhængigt af et behandlingsforløb i klinikken og kan selvfølgelig også supplere et igangværende behandlingsforløb.


(3/11-16)

Status på akupunkturuddannelse

Det er nu 2 år siden, jeg startede på akupunkturuddannelsen i Holstebro.
En omfattende uddannelse, så en stor del af min fritid går med at læse den utrolig spændende kinesiske medicin.
I zoneterapeutuddannelsen indgår der også undervisning i kinesisk medicin, men undervisningen når selvfølgelig ikke nær så dybt ned i teorierne som på akupunkturuddannelsen.
Selve akupunkturuddannelsen forventes i hus sidst i oktober 2017, men jeg giver allerede elevbehandlinger i klinikken til nuværende klienter.

Er du ikke klient i Thurø Zoneterapi og har du lyst til at afprøve en elevbehandling i akupunktur er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om dine muligeder.


(7/8-16)

Nyheder 2015


Auriculoterapi/øreakupunktur samt påbegyndelse af ny uddannelse

I efteråret 2014 har jeg taget en auriculoterapi uddannelse hos Anne Marie Vester i Holstebro.
Da denne uddannelse adskiller sig væsentlig fra de øreakupunkturkurser, jeg før har taget, har jeg opdateret min hjemmeside under punktet auriculoterapi.

Derudover er jeg i april måned 2015 startet på en decideret akupunkturuddannelse også hos Anne Marie Vester i Holstebro. Uddannelsen forventes færdig i oktober 2017.
Denne uddannelse sammen med de andre jeg har (zoneterapi, massage, skadesterapi, posturologi og auriculoterapi) vil Thurø Zoneterapi kunne tilbyde en mere helhedsorienteret behandling.

Du kan læse mere om akupunkturuddannelsen her

(18/5-15)

2015

Ønsker jer alle et rigtig godt nytår.
Glæder mig til at se jer i klinikken i 2015.

(2/1-15)

Nyheder 2014


Ferielukket

Klinikken holder lukket fra og med mandag den 13. oktober 2014 og åbner igen mandag den 20. oktober 2014.

(7/10-14)

Løberknæ Syndrom - af Jan Lasota

Følgende har Jan Lasota skrevet på Klinik Lasotas facebookside den 23. september 2014:
"I går på klinikken havde jeg en, som skulle behandles for et “Løberknæ syndrom”, også kaldet for et Tractus iliotibalbånds syndrom. Patienten var blevet ultralydsscannet, hvilket bekræftede problemet, samt de tests jeg udførte bekræftede det ligeså.
Problemet sidder på ydersiden af knæet, når en stram sene yderst på låret ændrer vinkel, og glider for hårdt på lårbenets yderste knogledel. Det er en ret almindelig skade hos langdistance- og maratonløbere (deraf navnet), men er heller ikke usædvanligt blandt cyklister, og rammer både motionister og eliteløbere.
Der kan være mange årsager til hvorfor man har fået et løberknæ syndrom. Platfod, overvægt, overpronation, svage muskler på lårets inderside, bækken eller ryg problematik, kan være bare nogle få årsager.
Patienten her havde dog ikke nogle af disse årsager, hvorfor hun i den grad var hæmmet af smerter på lårets yderside når hun løb. Hun trænede til marathon, var egentlig i god form og kunne løbe langt.
Efter nogle overvejelser tror jeg vi fandt den simpleste årsag. Hun løber i den samme side af vejen. Når man løber på landevej, vil de fleste løbe i mod trafikken og da en landevej normalt hælder (for regnvand kan løbe væk), betyder det at venstre ben bliver overstrakt på hvert skridt.
Det har vist sig at mange der har løberknæ syndrom på venstre ben, ligger årsagen i det skæve underlag man løber på.
Husk derfor ind i mellem at veksle mellem underlag, eller hvor der er fortov eller cykelsti, når du løbere længere ture. På den måde kan du undgå, denne irriterede skade, der kan sætte en stopper for din træning i ugevis.
Jan Lasota"

(23/9-14)

Skal man bruge is eller varme på et akut hold i ryggen?

Følgende er fra Klinik Lasotas facebookside den 10. september 2014:
"Mange får at vide af deres behandler, at det vil være godt at putte is på et akut lændehold, mens andre får at vide at man skal bruge varme.
Is / varme virker de ikke modsat af hinanden?
Både ja og nej; - det kan faktisk lade sig gøre at anvende is som en slags varme behandling.
Forskellen er hvor længe du har isen på.
Is der anvendes i kort tid (op til 9 min.) kaldes for cryo-terapi og skaber varme i vævet når man fjerner isen, da kroppen vil forsøge på at varme det nedkølende område op igen. Du kan altså både bruge varme og Is ( 9 min), hvis du har et akut lændehold, men de virker alligevel lidt forskelligt.
Varme skaber øget blodgennemstrømning og giver en bedre elasticitet i bindevævet; mens Is (i 9 min.) skaber varme når man fjerner isen, men virker også smertedæmpene.
Så hvis du har mange smerter, anbefaler man Is, og hvis du ikke kan bevæge dig bør man anvende varme.
Kan man så bruge begge dele?
Ja det kan man godt; så starter man med Is ( i 9 min.) og herefter med varme (i 15 min).
Man kan gøre det op til 3 gange fordelt over et døgn."

(10/9-14)

MobilePay

Klinikken har nu fået mobilePay som betalingsmulighed

(28/8-14)

sund-forskning.dk on air

Folkene bag magasinet sund-forskning.dk har lavet en online tv-kanal: on air.
Her kan du finde små film, der belyser forskellige temaer ud fra interviews af forskellige eksperter.
Indtil nu er der film om følgende temaer:
Fertilitet
Depression
Probiotika
Klimakteriet

(12/6-14)

Ferielukket

Klinikken holder lukket fra og med fredag den 14. februar 2014 og åbner igen mandag den 24. februar 2014.

(14/2-14)

Anbefaling af klinikken på Google+

Der er ikke nogen tvivl om, at den bedste anbefaling, jeg kan få som behandler, er dén du som bruger giver klinikken.
Hvis du får behandlinger i Thurø Zoneterapi eller har fået og har lyst til at anbefale klinikken til andre, må du meget gerne gøre det på min Google+ side
Du kan finde siden her

(5/2-14)

Nyheder 2013


RAB godkendelse som massør

D. 5. december 2013 er jeg blevet RAB godkendt som massør, så nu gælder RAB (registreret alternativ behandler) godkendelsen både zoneterapien og massagen.
Du kan her læse om de efteruddanelseskrav, der stilles for at man bibeholder sin RAB godkendelse.

(9/12-13)

Nye kompetencer

D. 21. november 2013 blev jeg færdiguddannet som pelvisterapeut indenfor manuel terapi.
Det betyder, at klinikken nu kan tilbyde diagnosticering og behandling af låsninger i pelvis/bækkenet samt de følgeskader, der kan opstå i lillebækkenet, benene samt de nederste lændehvirvler.
Det kan være blære-
(5/12-13)
Zoneterapi klinikken er klar til at modtage kunderne.

Klinikken er flyttet i nye lokaler

1. september 2013 er Thurø Zoneterapi flyttet til nyt lokale. Indgangen til klinikken er den samme som før, men det nye lokale er lukket af til privaten. Det er et super skønt rum og mine klienter har taget rigtig godt imod det. Flere har ytret, at det emmer af ro.

(24/10-13)
Zoneterapi klinikken er klar til at modtage kunderne.

Venteværelse og indgang til ny klinik

Lige et billede mere af de nye lokaler. Her er venteværelse og indgang til klinikken.

(24/10-13)

Sommerferie 2013

Klinikken holder ferielukket fra og med fredag den 12. juli 2013 og åbner igen mandag den 5. august 2013.
I ønskes alle en rigtig god sommer.

(9/7-13)

To nye tiltag i klinikken

Som noget nyt tilbydes der følgende prisgaranti i klinikken: Bestiller du tid til en behandling, som den du lige har fået og inden du forlader klinikken, da får du den nye behandling til nøjagtig samme pris.Læs øvrige vilkår for prisgarantien her.

Endnu et nyt tiltag for eksisterende klienter:
Hvis du som eksisterende klient henviser en du kender til klinikken, da kvitterer jeg med 1 behandling til dig til halv pris.
Husk blot, at dit navn skal nævnes ved tidsbestillingen.

(14/4-13)

Facebook

Nu kan du møde klinikken på Facebook.
Du er meget velkommen til at 'synes godt om' siden på Facebook og selvfølgelig også til at skrive en kommentar

(11/2-13)

Lægeeksamineret Idrætsskadeterapeut

Den 25. janaur 2013 blev jeg færdiguddannet som Lægeeksamineret Idrætsskadeterapeut fra Lasota Terapi Akademi i Fredericia.
Uddannelsen har givet mig en bred faglig viden omkring bevægeapparatsskader både i form af forskellige undersøgelsesredskaber og i form af forskellige fysikalske behandlingsmetoder.
Jeg vil (som tidligere skrevet) understrege, at for kroppen er en skade en skade, hvad enten den er opstået ved idræt, havearbejde, gåtur med hunden eller ved at lege med børnebørnene. Så lige meget hvordan din skade er opstået, så er du velkommen i Thurø Zoneterapi.

(4/2-13)

Nyheder 2012


Julen 2012

Klinikken holder lukket mellem jul og nytår. Første åbningsdag i 2013 er onsdag den 2. januar.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle mine nuværende og tidligere klienter en glædelig jul samt et godt og lykkebringenede nytår.

(10/12-12)

Idrætsskadeterapeut-uddannelse

Den 3. august 2012 er jeg startet på at uddanne mig til Lægeeksamineret IdrætsskadeterapeutLasota Terapi Akademi i Fredericia.
Det er en overbygning til min massøruddannelse - selve massagen er rigtig god til at skabe bedre balance i muskulaturen, fjerne muskulære spændinger og myoser samt skabe et generelt bedre velvære hos den enkelte.

Som uddannet idrætsskadeterapeut vil jeg have en bred faglig viden omkring idræts- og bevægeapparatsskader, anatomi, fysiologi samt biomekanik.
Vi uddannes i undersøgelsesmetodikker og en hel del forskellige fysiske specialtests, så vi kan finde ud af, hvad den enkelte har brug for af behandling og genoptræning. Vi klædes også godt på if. til tapening, i at kunne vejlede om specifik genoptræning samt en lang række fysikalske behandlingsmetoder.
Sidst men ikke mindst lægges der under uddannelsen også stor vægt på, at vi er klædt på if. til at yde en professionel korrekt behandling hvilket bl.a. indebærer, at vi kender vores egne begrænsninger og ved, hvornår vi skal videresende den enkelte til anden behandling.
Uddannelsen afsluttes den 25. januar 2013.

Jeg vil gerne understrege, at for kroppen er en skade en skade, hvad enten den er opstået ved idræt, havearbejde, gåtur med hunden eller ved at lege med børnebørnene. Så lige meget hvordan din skade er opstået, så er du velkommen i Thurø Zoneterapi.

(7/8-12)

Sommerferie 2012

Klinikken holder ferielukket fra og med mandag den 16. juli 2012 til og med søndag den 5. august 2012.

(28/6-12)

Thurø Zoneterapi nu også med massage og muskulær zoneterapi

Thurø Zoneterapi kan nu også tilbyde behandlinger indenfor massage og muskulær zoneterapi.
2. juni 2012 blev jeg færdig som lægeeksamineret massør fra Lasota Terapi Akademi.
Du kan få en fysiurgisk massage af 30 eller 60 minutters varighed eller en helkropsmassage, som er en velværebehandling. Du vil også kunne kombinere en zoneterapibehandling med 30 minutters massage.
8. juni 2012 bliver jeg færdig med min efteruddannelse i Muskulær Zoneterapi - fra Dit Alternativ.
Som muskulær zoneterapeut arbejder jeg med musklerne på kroppen på zoner under fødderne. En meget blid og meget effektiv behandlingsform.

(3/6-12)

Allergibehandling

Som noget nyt kan jeg i år tilbyde et specifikt allergibehandlingsforløb.
Det består af 3 x behandling over 2 uger med zoneterapi og øreakupunktur af ca. 45 min. varighed pr. gang (kr. i alt 600,- for alle 3 gange).
Dernæst er der en opfølgningsgang også bestående af behandling med zoneterapi og øreakupunktur af ca. 30 min. varighed (kr. 150,-).
Dette forløb kan naturligvis gentages.
Jeg anbefaler, at man starter på behandlingen, ca. 1 måned inden pollensæsonen begynder.

(29/3-12)

Nyheder 2011


Supplerer mine kompetencer med en ny uddannelse

Den 7. januar 2012 starter jeg på en lægeeksamineret massøruddannelse på Lasota Terapi Akademi i Fredericia. Jeg forventer at være færdiguddannet den 2. juni 2012.
Massøruddannelsen vil være et rigtig godt supplement til både den almindelige og den muskulære zoneterapi samt øreakupunkturen.

(26/12-11)

Produkter fra Berry.EN

Hvis du er på udkig efter innovative og funktionelle kost- og ernæringstilskudsprodukter af høj kvalitet, så bør du kigge nærmere på produkterne fra Berry.EN.
Jeg er pr. 21. november 2011 blevet forhandler af Berry.EN produkter.
Produkterne kan enten købes i klinikken eller på min webshop, hvor du også har mulighed for at læse mere om de enkelte produkter.

(26/11-11)

Kursus i behandling af arm/skulder

Den 22. november 2011 deltog jeg i et kursus på zoneterapeutskolen Dit Alternativ omhandlende behandling af arme og skuldre.
Vi gennemgik behandling af forskellige typer lidelser i arm/skulder såsom musearm, tennisalbue, golfalbue, smerter i skuldre, arme og hænder, frossen skulder mm.

(25/11-11)

Vinderen af 2 gratis behandlinger er fundet

På helsemessen i Svendborg Badmintonhal den 8. og 9. oktober 2011, kunne man som ny klient i Thurø Zoneterapi vinde 2 gratis behandlinger.
Den heldige vinder er udtrukket og er:

Lisbeth Ansbjerg


Lisbeth har fået overbragt den gode nyhed.

(18/10-11)

Kursus i behandling af løbeskader

Den 6. oktober 2011 deltog jeg i et kursus på zoneterapeutskolen Dit Alternativ omhandlende behandling af løbeskader.
Vi gennemgik forskellige typer løbeskader og hvordan vi som zoneterapeuter kan behandle dem.
Teknikkerne kan selvfølgelig også bruges til skader i underkroppen, der er erhvervet på andre måder end ved løb.

(12/10-11)

Helsemesse - 8. og 9. oktober 2011

Thurø Zoneterapi er at finde på helsemessen - Sundhed for Krop og Sjæl.
Den afholdes i Svendborg Badmintonhal den 8. og 9. oktober 2011
Kom og få en lille forsmag på hvad zoneterapi, øreakupunktur og muskulær zoneterapi er for noget.

Læs mere om helsemessen her

(14/9-11)

Iværksætter Sydfyn 2011

Jeg er medlem af et meget inspirerende netværk: Iværksætter Sydfyn 2011.
I denne uge var det min tur til at fortælle om min lille virksomhed 'Thurø Zoneterapi'. Efter oplægget er der feedback fra de andre deltagere.
Det er utroligt og faktisk også fantastisk, hvor givtigt og inspirerende det er at få feedback fra andre iværksættere, der arbejder indenfor helt andre områder end én selv.

(19/8-11)

SearchCare.dk

SearchCare.dk er en gratis database over behandlere i Danmark. Her kan du søge efter en specifik behandler samt se hvordan nuværende og tidligere klienter har bedømt ham/hende.
Jeg er medlem af SearchCare og efter endt behandling er du er meget velkommen til at bedømme mig som zoneterapeut.

Du gør sådan her:
1. Gå ind på SearchCare.dk
2. Opret gratis brugerprofil
3. Klik på linket bedøm
4. Find Thurø Zoneterapi
5. Klik på bedøm
6. Vælg det du blev behandlet for
7. Afgiv din bedømmelse

(15/8-11)

Sommerferie 2011

Klinikken holder ferielukket fra mandag den 18. juli 2011 til og med søndag den 7. august 2011.

(11/7-11)

Vinderen af 3 gratis behandlinger er fundet.

Min søn, Mathias, trak i går lod om 3 gratis behandlinger blandt de klienter, der er i gang med et behandlingsforløb her i klinikken.
Den heldige vinder blev

Solveig Jørgensen

Hun har i dag fået overbragt den gode nyhed.

(6/6-11)

Træn 2 min. 3 gange om ugen og få færre smerter

Ny forskning fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) viser, at ganske lidt træning med elastikker kan gøre det af med mange af de nakke- og skuldersmerter, vi får af at sidde ved computeren.

Læs mere om undersøgelsen på NFA' hjemmeside

Se øvelser for smerter i nakke, skulder og arm her

(23/5-11)

Vind 3 gratis behandlinger

Der trækkes lod om 3 gratis behandlinger blandt de klienter, der er i behandling i Thurø Zoneterapi den 1. juni 2011. Vinderen får direkte besked og det offentliggøres på hjemmesiden, når lodtrækningen er afsluttet.

(27/4-11)

Forkølelse og alternativ behandling

Videns- og forskningscenter for alternativ behandling (ViFAB) har lige nu et tema omkring forkølelse og alternativ behandling, hvor der blandt andet er set på, hvad forskningen siger om naturmedicin og forkølelse.

Man har samlet forskningsresultaterne omkring følgende emner:

C-vitamin til forebyggelse og behandling af forkølelse
Echinacea (rød solhat) til forebyggelse og behandling af forkølelse
Hvidløg mod forkølelse
Honning mod akut hoste hos børn
Zink mod forkølelse
Læs mere om temaet ”forkølelse og alternativ behandling” på ViFAB’ hjemmeside

(15/3-11)
Zoneterapi klinikken er klar til at modtage kunderne.

Ny Zoneterapi klinik

1/1-11 var dagen hvor Thurø Zoneterapi for første gang slog dørene op for kunderne. I den lille hyggelige klinik indrettet i privaten på Thurø behandler Michala klienter med mange forskellige lidelser. Mit ønske med klinikken er, at den enkelte oplever en seriøs og kompetent behandling samt går herfra med en positiv oplevelse.

(1/1-11)
© Thurø Zoneterapi.dk | Design Nanna Augustinus