Thurø Zoneterapi

v/Michala Ankjær Dinesen
Bergmannsvej 20 A
Thurø
5700 Svendborg

Tlf. 50 73 80 50
michala@thurozoneterapi.dk

Zoneterapi

Mange bruger zoneterapi til at genoprette sundhed og livskvalitet. Vi mennesker er en sammensat organisme. Hvis noget ikke fungerer som det skal, bliver der ubalance. Resultatet kan være sygdom, smerte, træthed og utilpashed. Mange af vores lidelser og skavanker kan føres tilbage til ubalancer i kroppens energi.

Under og på fødderne findes et fuldstændigt kort over hele menneskekroppen. Hver del af kroppen har en zone på fødderne, som kaldes en reflekszone. Hvis der er ømhed i en reflekszone, hænger det sammen med, at en del af kroppen ikke fungerer optimalt.
Jeg behandler de ømme reflekszoner med specielle trykkombinationer, hvilket giver et positivt skub til de dele af kroppen, der ikke fungerer optimalt og det sætter gang i udrensning og blodtilførsel til kroppens væv.
Derved kan jeg som zoneterapeut påvirke organerne til en bedre funktion.
Jeg arbejder hen mod kroppens naturlige balance ud fra fysiologisk og vestlig samt kinesisk sygdomsforståelse.

Se her hvilke lidelser, ubalancer og symptomer zoneterapien bl.a. kan afhjælpe og lindre

Forebyggende og vedligeholdende behandling

Nogle bruger zoneterapi, som forebyggende eller vedligeholdende behandling af sundhed og livskvalitet Zoneterapi er nemlig også rigtig godt i forhold til at opretholde et velfungerende immunforsvar, en god fordøjelse eller som en afstressende pause i en hektisk og krævende hverdag.

Vigtigt!

Efter behandlingen.

Det første døgn efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med væske, f.eks. vand eller urtete.

© Thurø Zoneterapi.dk | Design Nanna Augustinus