Thurø Zoneterapi, alternativ behandling Svendborg

Thurø Zoneterapi

v/Michala Ankjær Dinesen
Bergmannsvej 20 A
Thurø
5700 Svendborg

Tlf. 50 73 80 50
michala@thurozoneterapi.dk

Selve auriculoterapi-behandlingen

Til at finde de relevante punkter i ørene bruger jeg en elektrisk punktsøger samt din VAS puls. Din puls vil fortælle mig, hvilke punkter der kunne være relevante at stimulere og punktsøgeren vil give lyd fra sig, hvis punktet er vigtigt at stimulere med en alm nål, Perma-nål eller et øreseeds. Punktsøgeren giver lyd, hvis der er en lav spænding i ørepunktet.
Jeg vil ofte stimulere de relevante punkter med elektroimpulser. Det kan summe eller nappe lidt men gør ikke decideret ondt.

Når jeg anvender auriculoterapi og bruger nåle, anvender jeg altid tynde sterile engangsnåle, der kasseres efter brug. Nålene sidder i de behandlingsværdige punkter i øret, mens du får zoneterapibehandlingen og tages derefter ud og kasseres.
En behandling med auriculoterapi behøver ikke at foregå med nåle, da alle punkter i øret lader sig stimulere med et let tryk f.eks. via et plaster med en lille magnetkugle på (øreseeds).

Er der brug for en mere vedvarende stimulation af et punkt i øret, sætter jeg en lille steril øreakupunkturnål, kaldet Perma-nål (ASP-nål). Nålen sidder i øret fra 2-14 dage. Den falder ud af sig selv, når kroppen ikke længere har brug for stimulationen. Jeg kan som før skrevet også sætte nogle plastre med magnetkugler på.

Jeg anvender Perma-nåle/magnetplastre, hvor det er hensigtsmæssigt med en vedvarende påvirkning af et øreakupunkturpunkt, bl.a. mod idrætsskader, hofte-, nakke-, ryg- og lændesmerter, skulder- og albueproblemer, fordøjelsesproblemer, vægttab og rygeafvænning o.lign.

Antal behandlinger

Dette er naturligvis individuelt. Det afhænger bl.a. af din krops evne til at reagere på behandlingen, hvor gammel og kronisk lidelsen er mm.
Se retningslinjer som beskrevet under zoneterapien.

Vigtigt!

Efter behandlingen

Det første døgn efter behandlingen er det vigtigt, at du drikker rigeligt med væske, f.eks. vand eller urtete.

© Thurø Zoneterapi.dk | Design Nanna Augustinus