Thurø Zoneterapi, alternativ behandling SvendborgThurø Zoneterapi

v/Michala Ankjær Dinesen
Bergmannsvej 20 A
Thurø
5700 Svendborg

Tlf. 50 73 80 50
michala@thurozoneterapi.dk

Nyheder 2017


RAB godkendt som akupunktør

I dag er jeg blevet RAB godkendt som akupunktør. I oktober måned bestod jeg eksamen i kinesisk akupunktur og afsluttede da 3 års studieforløb.
RAB godkendelsen betyder bla. for dig som klient, at du nu kan få tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" til dine akupuntkurbehandlinger, hvis du selvfølgelig opfylder retningslinierne for tilskud.
Jeg vil i starten af det nye år opdatere min hjemmeside, så der også kommer en side omkring traditionel kinesisk akupunktur.

Du kan læse mere om tilskud fra Sygeforsikringen "danmark" her
Her kan du læse mere om, hvad det betyder, at jeg er RAB godkendt som akupunktør.

(13.12.17)

Cupping terapi kursus

Den 30. november 2017 deltog jeg i et cupping terapi kursus på AkupunkturAkademiet i Århus.
Cupping terapi, som også nogle steder kaldes vakuum terapi, afhjælper spændinger i kroppen og stimulerer lymfe, blod og nervesystem.
Det vil her i klinikken blive brugt sammen med massage, akupunktur eller zoneterapi, da cupping kan supplere alle 3 behandlingsformer. Jeg bruger cupper af glas både til de behandlinger, hvor cuppen bliver siddende et stykke tid og til de behandlinger, hvor cuppen bevæges/skubbes på musklerne.
Cupping kan være godt at supplere med ved f.eks. smerter, muskelsmerter, frossen skulder, tennis- og golfalbue, bronkitis og astma samt forkølelse.

(1.12.17)

Akupunkturkursus i effektiv smertelindring

I weekenden den 19. og 20. august 2017, deltog jeg på kursus hos BMS Akupunktur - Painkiller modul 1, hvor fokus var effektiv smertelindring af smerter lokaliseret i arme, ben, ryg, lænd, kors- og haleben.
Der behandles ud fra et Body Map System og akupunkturnålene sættes i underarmene fra albue og ned til og med fingrene og/eller i underbenene fra knæ og ned til og med tæerne, måske i hovedbund og måske i ørerne.
Jeg glæder mig rigtig meget til at prøve de nye teknikker af i klinikken.
Virker behandlingen for den enkelte, vil der smertelindres i et eller andet omfang ved 1. behandling og det tiltaler mig, at der ikke skal mange behandlinger til, før man kan se, om det har en effekt.

(22.8.17)

Er din krop i ernæringsmæssig balance

Det er nu muligt at få foretaget en håranalyse i Thurø Zoneterapi.
Analysen kan fortælle dig, hvilke vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer, aminosyrer mm., din krop mangler. Derudover kan den også fortælle dig, hvilke fødevarer du med fordel kan udelade fra din kost de næste 90 dage for at optimere din sundhed samt hvilke du kan indtage for at mindske evt. mangler.
Jeg bruger Cell Wellbeings unikke hårscanningsteknologi, som på max 15 min. og ud fra 4 hårstrå giver dig ovenstående svar. Der følger også en optimeringsplan med, som trin for trin fortæller, hvor du med fordel kan sætte ind fra dag 1, dag 30 og dag 60, så du gradvist optimerer kosten.

Testen bliver løbende udviklet og forbedret. Nu får man også en systemrapport, der fortæller, hvordan 17 forskellige områder i din krop fungerer. Bla. immunforsvaret, bevægeapparatet, søvn, cellulær hydrering, sukkerstofskiftet, fordøjelsessystemet mm. Er du interesseret i at høre næmere eller bestille tid til en test, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere på Cell Wellbeings hjemmeside

Testen kan tages uafhængigt af et behandlingsforløb i klinikken og kan selvfølgelig også supplere et igangværende behandlingsforløb.

© Thurø Zoneterapi.dk | Design Nanna Augustinus