Thurø Zoneterapi, alternativ behandling Svendborg

Thurø Zoneterapi

v/Michala Ankjær Dinesen
Bergmannsvej 20 A
Thurø
5700 Svendborg

Tlf. 50 73 80 50
michala@thurozoneterapi.dk

Nyheder 2016


Er din krop i ernæringsmæssig balance

Det er nu muligt at få foretaget en håranalyse i Thurø Zoneterapi.
Analysen kan fortælle dig, hvilke vitaminer, mineraler, antioxidanter, essentielle fedtsyrer, aminosyrer mm., din krop mangler. Derudover kan den også fortælle dig, hvilke fødevarer du med fordel kan udelade fra din kost de næste 90 dage for at optimere din sundhed samt hvilke du kan indtage for at mindske evt. mangler.
Jeg bruger Cell Wellbeings unikke hårscanningsteknologi, som på max 15 min. og ud fra 4 hårstrå giver dig ovenstående svar. Der følger også en optimeringsplan med, som trin for trin fortæller, hvor du med fordel kan sætte ind fra dag 1, dag 30 og dag 60, så du gradvist optimerer kosten.

Er du interesseret i at høre næmere eller bestille tid til en test, er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også læse mere på Cell Wellbeings hjemmeside

Testen kan tages uafhængigt af et behandlingsforløb i klinikken og kan selvfølgelig også supplere et igangværende behandlingsforløb.


(3/11-16)

Status på akupunkturuddannelse

Det er nu 2 år siden, jeg startede på akupunkturuddannelsen i Holstebro.
En omfattende uddannelse, så en stor del af min fritid går med at læse den utrolig spændende kinesiske medicin.
I zoneterapeutuddannelsen indgår der også undervisning i kinesisk medicin, men undervisningen når selvfølgelig ikke nær så dybt ned i teorierne som på akupunkturuddannelsen.
Selve akupunkturuddannelsen forventes i hus sidst i oktober 2017, men jeg giver allerede elevbehandlinger i klinikken til nuværende klienter.

Er du ikke klient i Thurø Zoneterapi og har du lyst til at afprøve en elevbehandling i akupunktur er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om dine muligeder.


(7/8-16)© Thurø Zoneterapi.dk | Design Nanna Augustinus