Thurø Zoneterapi, alternativ behandling Svendborg

Thurø Zoneterapi

v/Michala Ankjær Dinesen
Bergmannsvej 20 A
Thurø
5700 Svendborg

Tlf. 50 73 80 50
michala@thurozoneterapi.dk

Nyheder 2012


Julen 2012

Klinikken holder lukket mellem jul og nytår. Første åbningsdag i 2013 er onsdag den 2. januar.
Jeg vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle mine nuværende og tidligere klienter en glædelig jul samt et godt og lykkebringenede nytår.

(10/12-12)

Idrætsskadeterapeut-uddannelse

Den 3. august 2012 er jeg startet på at uddanne mig til Lægeeksamineret IdrætsskadeterapeutLasota Terapi Akademi i Fredericia.
Det er en overbygning til min massøruddannelse - selve massagen er rigtig god til at skabe bedre balance i muskulaturen, fjerne muskulære spændinger og myoser samt skabe et generelt bedre velvære hos den enkelte.

Som uddannet idrætsskadeterapeut vil jeg have en bred faglig viden omkring idræts- og bevægeapparatsskader, anatomi, fysiologi samt biomekanik.
Vi uddannes i undersøgelsesmetodikker og en hel del forskellige fysiske specialtests, så vi kan finde ud af, hvad den enkelte har brug for af behandling og genoptræning. Vi klædes også godt på if. til tapening, i at kunne vejlede om specifik genoptræning samt en lang række fysikalske behandlingsmetoder.
Sidst men ikke mindst lægges der under uddannelsen også stor vægt på, at vi er klædt på if. til at yde en professionel korrekt behandling hvilket bl.a. indebærer, at vi kender vores egne begrænsninger og ved, hvornår vi skal videresende den enkelte til anden behandling.
Uddannelsen afsluttes den 25. januar 2013.

Jeg vil gerne understrege, at for kroppen er en skade en skade, hvad enten den er opstået ved idræt, havearbejde, gåtur med hunden eller ved at lege med børnebørnene. Så lige meget hvordan din skade er opstået, så er du velkommen i Thurø Zoneterapi.

(7/8-12)

Sommerferie 2012

Klinikken holder ferielukket fra og med mandag den 16. juli 2012 til og med søndag den 5. august 2012.

(28/6-12)

Thurø Zoneterapi nu også med massage og muskulær zoneterapi

Thurø Zoneterapi kan nu også tilbyde behandlinger indenfor massage og muskulær zoneterapi.
2. juni 2012 blev jeg færdig som lægeeksamineret massør fra Lasota Terapi Akademi.
Du kan få en fysiurgisk massage af 30 eller 60 minutters varighed eller en helkropsmassage, som er en velværebehandling. Du vil også kunne kombinere en zoneterapibehandling med 30 minutters massage.
8. juni 2012 bliver jeg færdig med min efteruddannelse i Muskulær Zoneterapi - fra Dit Alternativ.
Som muskulær zoneterapeut arbejder jeg med musklerne på kroppen på zoner under fødderne. En meget blid og meget effektiv behandlingsform.

(3/6-12)

Allergibehandling

Som noget nyt kan jeg i år tilbyde et specifikt allergibehandlingsforløb.
Det består af 3 x behandling over 2 uger med zoneterapi og øreakupunktur af ca. 45 min. varighed pr. gang (kr. i alt 600,- for alle 3 gange).
Dernæst er der en opfølgningsgang også bestående af behandling med zoneterapi og øreakupunktur af ca. 30 min. varighed (kr. 150,-).
Dette forløb kan naturligvis gentages.
Jeg anbefaler, at man starter på behandlingen, ca. 1 måned inden pollensæsonen begynder.

(29/3-12)
© Thurø Zoneterapi.dk | Design Nanna Augustinus